Descargar Sistemes d Informacio en PDF de Ramon Salvador Valles

Descargar Sistemes d Informacio en PDF de Ramon Salvador Valles año 2003

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Sistemes d Informacio
 • Autor del libroRamon Salvador Valles
 • Fecha de publicación: 1/3/2003
 • EditorialEDICIONES UPC
 • Páginas del PDF: 139
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 11 páginas
 • ISBN: 9788483015681
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Género o ColecciónInformática
 • Valoración del libro: 4.87 de un máximo de 5
 • Votos: 68 
 • Descripción o resumen: Sistemes d'informació vol ajudar els directius i els estudiants de gestió i d'organització d'empreses a conèixer i a entendre millor quina és la influència de les tecnologies i els sistemes d'informació en les organitzacions. D'acord amb això, el text recull els elements bàsics per dur a terme una bona gestió d'aquests recursos a les empreses. Al capítol 1 s'introdueixen els conceptes relacionats amb els sistemes d'informació i l'organització, i al capítol 2 es proporciona un marc de referència i uns mètodes que permetin als executius de les empreses poder integrar, de la manera més efectiva possible, les tecnologies de la informació a l'empresa per tal d'afrontar millor els reptes que ofereix un entorn tecnològic i econòmic canviant. Als capítols 3 i 4 es presenten diversos elements de suport a la gestió del desenvolupament de sistemes i s'ofereix també la possibilitat de contribuir a la millora de la gestió dels recursos assignats a la funció de sistemes d'informació i aconseguir uns nivells més elevats d'eficiència i de qualitat de les aplicacions que s'implantin a l'empresa.
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - DOC - PDF - LRF - TXT - WORD. Compresión disponible ZIP - TGZ - RAR
 • Servidores habilitados: Dropbox - Torrent - MEGA - Google Drive - Filedropper - Mediafire

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Amanda Santamaria
 • Fecha: 21/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.49 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros de la editorial EDICIONES UPC

Otros libros del género o colección Informática