Descargar Programacio i Bases de Dades: Practiques en PDF de Fatos Xhafa

Descargar Programacio i Bases de Dades: Practiques en PDF de Fatos Xhafa año 2007

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Programacio i Bases de Dades: Practiques
 • Autor del libroFatos Xhafa
 • Fecha de publicación: 7/1/2007
 • EditorialEDICIONES UPC
 • Páginas del PDF: 157
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 13 páginas
 • ISBN: 9788483019313
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Género o ColecciónInformática
 • Valoración del libro: 4.31 de un máximo de 5
 • Votos: 69 
 • Descripción o resumen: Els materials d'aquest llibre cobreixen les sessions de laboratori de l'assignatura Programació i Bases de Dades de les titulacions de les enginyeries tècniques industrials. L'objectiu primordial és recollir, de manera autocontinguda, el material de totes les sessions de laboratori que els alumnes han de realitzar durant un quadrimestre. Pensem que aquest llibre facilita el procés d'aprenentatge de l'estudiant ja que aquest pot controlar i avaluar el seu progrés i saber amb antelació la matèria que haurà de treballar en les sessions de laboratori. També pretén facilitar la feina del professor, com ara evitar la improvisació durant les sessions de laboratori i dedicar més temps a la tasca de guiar el treball dels estudiants. Els materials estan organitzats en forma de  de laboratori que contenen les activitats que s'han de desenvolupar durant cada sessió, organitzades en tres parts: la primera part conté programes per editar, compilar i provar; la segona part, programes per completar, i la tercera part, programes per desenvolupar. Cada sessió inclou els objectius que s'han d'assolir, la temporització de les activitats i la bibliografia relacionada.
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - HTML - PDF - EPUB - TXT - DOC - RB. Compresión disponible 7Z - RAR - TZO - ZIP
 • Servidores habilitados: JumpShare - Torrent - ADrive - MEGA - Dropbox - Google Drive - Mediafire

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Kimberly Martos
 • Fecha: 20/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.3 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros de la editorial EDICIONES UPC

Otros libros del género o colección Informática

Otros libros del año 2007

Otros libros en el idioma Catalán