Descargar Estadistica per a Enginyers Informatics en PDF de Jose A. Gonzalez

Descargar Estadistica per a Enginyers Informatics en PDF de Jose A. Gonzalez año 2008

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Estadistica per a Enginyers Informatics
 • Autor del libroJose A. Gonzalez
 • Fecha de publicación: 30/9/2008
 • EditorialEDICIONES UPC
 • Páginas del PDF: 221
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 25 páginas
 • ISBN: 9788483019535
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Género o ColecciónInformática
 • Valoración del libro: 4.69 de un máximo de 5
 • Votos: 153 
 • Descripción o resumen: En enginyeria informàtica, hi ha molts fenòmens que no són deterministes, és a dir, que estan subjectes a error aleatori, com ara el temps de resposta d'un ordinador en sistemes complexos. Per poder modelar aquests fenòmens és necessari utilitzar procediments que permetin quantificar i, si és possible, reduir el terme d'error. L'objectiu del llibre és presentar al lector la metodologia estadística bàsica que permet deduir -inferir- el comportament de la població que s'està estudiant, partint d'un nivell elemental de coneixements de probabilitat. Els autors fan ús extensiu d'exemples extrets del camp informàtic, anotacions i comentaris per refermar els continguts i facilitar-ne la lectura i la comprensió dels conceptes teòrics. Completen l'obra molts treballs i exercicis, la majoria amb la solució corresponent i amb discussions útils. Després d'un primer capítol dedicat a introduir el concepte d'inferència estadística, al capítol 2 se n'exposen els principis fonamentals, la mostra i l'estimador. A continuació es presenten les tècniques de l'interval de confiança (capítol 3) i la prova de significació i de contrast d'hipòtesis (capítol 4). El capítol 5 es dedica a explicar la comparació de dues poblacions, i el capítol 6 desenvolupa les relacions entre variables des de l'òptica del model lineal. El capítol 7 presenta els aspectes relatius a la validació i la previsió i, finalment, al capítol 8 s'introdueixen les proves de Pearson per a l'anàlisi de variables categòriques.
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - PDF - TXT - DOC - LRF - WORD. Compresión disponible TBZ - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: Google Drive - Mediafire - Dropbox - 4Shared - Hostr - Hotfile - FreakShare - Torrent - SendGB - MEGA

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Thiare Ramon
 • Fecha: 26/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 3.96 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros de la editorial EDICIONES UPC

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2008